Jobb, praktik och träningsvärk

Dag två. I går ringde det helt sanslöst mycket på förmiddagen, det är som om halva Sverige enbart gör saker på måndag förmiddag. Att så många i datorför ålder ringer i stället för att utföra sitt ärende på nätet är lite konstigt. Kan man inte följa instruktioner så går det nog inte mycket bättre i telefon heller, liksom. Nåja.

Dator, jobb

Med lite tur får jag fortsätta på jobbet efter att januari är slut. I så fall tänker jag inte fortsätta på kursen, av flera skäl. Jag lär mig ingenting, det är slöseri med tid, och det finns inte en chans att jag orkar med både jobb och skola i fortsättningen. Vi får se. Det vore ju bra att få reda hur det blir så snart som möjligt, så att jag kan antingen avsluta det redan nu, eller satsa på att vara där. Ingenting är officiellt, men jag vet i alla fall att de vill ha mig kvar. Sen är det många praktiska saker som ska klaffa för att det ska bli så, så det är bara att hålla tummarna.

Det är inga lektioner i dag, eftersom vi har praktiksök. Men jag kommer med största sannolikhet få arbeta i sommar, och då krockar det med praktiken, så jag har inte bestämt hur jag ska göra med det där ändå. För övrigt har jag träningsvärk i rumpan. Glad tisdag!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2013/01/jobb-praktik-och-traningsvark/

2 kommentarer

    • Karolinajanuari 15, 2013 kl. 20:23
    • Svara

    Hoppas du får vara kvar på jobbet, så du kan strunta i kursen, för den verkar ju helt kass. Håller en tumme!

    1. Tack Karolina! Jag hoppas det också, och helst inte varje dag… Vi får se! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.