Rensningen misslyckad!

Ja just det, hur gick det med rensningen av pärmar? Jo, precis som väntat så gick det inte alls särskilt bra. Enligt mig i alla fall, skulle ni fråga älskaren R får ni nog ett helt annat svar. Han rensade två halvtomma pärmar som han ska lägga undan, och sen ansåg han att han var färdig. Ehh… Jag frågade om han hade missuppfattat uppgiften, eller om han bara inte ville göra det. Han skyllde på det första, men jag skulle tro att han inte hade lust.

Jag tog mig nämligen en titt, och räknade att det fanns sjutton pärmar kvar i hyllorna – efter att han ansåg att rensningen var avslutad, och han hade fått bort två. Sjutton stycken!! Började kolla lite närmare vad det var i dem, och upptäckte att tre var helt tomma. Det borde inte ha varit så svårt att städa undan dem om hade ansträngt sig lite… Där hittade jag även en pärm med gamla bankpapper från 90-talet som inte ens tillhörde honom! Haha! Varför måste den stå framme…?

Pärm. Rensningen av pärmar i bokhyllan gick inget vidare.

Njae, jag måste få ner de där 17 pärmarna till ungefär 6. Tror aldrig att karln har slängt en betald räkning, trots att han alltid använder internetbank och det är enkelt att kolla historik. Inte får jag hjälpa till heller, för han måste titta på allt och se till så att inget ligger på fel ställe eller slängs av misstag. Preussisk ordning my ass! Det är saker överallt, men så länge han vet exakt vart allting finns, så är det tydligen ordning. Jag håller inte med.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/03/rensningen-misslyckad/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.