Vackert på Rhodos

Det är vackert på Rhodos! – i alla fall där det växer saker! Ön är karg och stenig, men det vägs upp av alla vackra blommor och konstigt klippta träd. Här är något slags träd med blommor som ser ut som flaskborstar. Väldigt snyggt när det är massor av blommor på dem!

Träd med blommor som ser ut som flaskborstar, vackert på Rhodos

Själva hotellet och poolområdet såg faktiskt exakt ut som på bilderna hos resebyrån där vi beställde resan! Det är helt sjukt, för man tror ju alltid liksom att de pimpar bilderna för att det ska se så fint ut som det bara är möjligt, men i det här fallet var det faktiskt lika fräscht och vackert i verkligheten som på bilderna.

Hotellet på Rhodos. Lika vackert som på bilderna!

Jag tror inte att det är så vanligt, så vi hade verkligen tur. I dag fyller syrran år, så hon får välja precis vad vi ska göra. Det är faktiskt vår sista hela dag här i dag, för i morgon förmiddag går bussen härifrån till flygplatsen, och jag anländer hem på kvällen i morgon igen. Det ska bli skönt med min egen säng och att äntligen, efter en vecka, kanske få en hel natts sömn, men det blir inte kul att åka hem till kylan igen. Jag har vant mig med 20-25 grader, det är så det alltid ska vara!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2014/05/vackert-pa-rhodos/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: