Letar mobilväska

En grej som jag kollade efter i går när R tog med mig för att handla en födelsedagspresent till syrran var en ny mobilväska/plånbok, men till mig själv. Min gamla är utsliten och går inte att stänga. Den kom från Golla, de har en jäkla massa bra sådana prylar, men vi tittade i varenda teknikbutik och alla affärer som säljer mobiltillbehör utan att hitta en enda mobilväska. Eller nja, det fanns en, men den gick inte att stänga, det var mer som en påse, och facken för kort eller pengar var på utsidan, utan att det gick att stänga de heller. Så här såg mitt gamla ut, och jag är ute efter något liknande.

Fodral till iPhone med en ficka för kort, och en för pengar eller annat. Mobilväska från Gallo

Jag tror vi var i sex olika såna där affärer, allt ifrån största megahjätten till de lite mindre, och vi hittade inte ett skit. De hade en jävla massa skal, men det vill jag inte ha något. Det hjälper ju inte mig när jag ska ut och inte vill släpa på både mobil, bärarkort, plånbok och mediciner – jag vill kunna ha allt i ett. Har sett mängder av väskor liknande del jag har nu förut, men som vanligt när man ska köpa något så finns det inte. Jag vill ha en mobilväska som går att stänga, har fack för kort på insidan, och har ett fack med dragkedja för eventuella nödmediciner eller sedlar. Den ska inte vara större än att mobilen precis ryms heller.

Ska kolla lite på internet om det går att beställa något från Gallo någonstans ifrån, men det var märkligt att det inte fanns en enda mobilväska på varken MediaMarkt, Clas Ohlson, Teknikmagasinet eller Kjell & Co. Är jag helt ute som vill ha en? De är ju hur praktiska som helst, och om man vill se ännu mer löjlig ut kan man hänga dem runt halsen. Ibland behöver man båda händerna lediga, och då är det en bra funktion – till exempel om man ska fota något. De från Gallo är inte ett dugg snygga, men väldigt praktiska, och i det här fallet är det bara det jag vill åt. Bah igen!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2015/05/letar-mobilvaska/

3 kommentarer

  1. Greetings from Belgium,visit my weblog on: https://koivis.wordpress.com/

  2. Hej där! Men vad har man en mobilväska till?? Jag skulle bli galen av att 1) hålla reda på en sakt till 2) få upp telefonen i tid 3) inte få fingra på den hela tiden…
    Förklara detta för mig!;)
    Anna

    1. I stället för ett skal och ha i handväskan tillsammans med diverse kort och saker! Eller enbart väskan om man ska ut och inte behöver ha med sig så mycket saker. Telefonskydd och korthållare i ett, liksom. 🙂

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: