Internet dog!

Min tillgång till internet dog i förmiddags, och dagen blev genast betydligt tråkigare än vad jag tänkt mig. Jag satt och läste nyheterna när det dog, så jag stängde av routern och datorn en stund och startade om. Inget internet. Nähä. Gjorde samma sak en timme senare, fortfarande ingenting, förutom en liten lampa på mottagaren som blinkade irriterande rött i stället för att blippa lite blått.

Men ååååhhh. Jag kommer inte åt att testa några andra saker, så det var bara att använda telefonen om jag ville surfa, och vänta på att R kanske vet. Så vad har jag inte gjort hela dagen hittills? Inte deklarerat online (vilket jag hade tänkt), inte gjort en spellista, inte kollat på boende i New York, inte surfat på traffic exchanges, inte det ena, inte det andra… Blah.

Dator, jobb

Man blir så himla handikappad när man använder internet till det mesta. Kolla på en dokumentär då och då. Maila och prata med folk online, framför allt. Sen kan man ju liksom inte låta bli och gå och kolla då och då om det har kommit tillbaka eller inte, eller oroa sig för att det skulle vara något allvarligt fel på routern och att den behövs bytas ut. För det vill jag ju inte. Arghh. Nä, jag hoppas att R kan fixa eller att det magiskt dyker upp snart igen. Jag har saker att göra!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/internet-dog/

2 kommentarer

    • Danielaapril 4, 2016 kl. 17:14
    • Svara

    It could be worse if the phone was dead too……!!!!!And maybe is not the router fault ,maybe is company ‘s internet services problem………??????

    1. I hope it was the isp – it never happened before but after a few hours it was back! ?

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.