Bakad potatis och koma

Vi käkade bakad potatis i går kväll, och varenda gång vi gör det hamnar vi i matkoma. Helt omöjligt att undvika det, även om man ”bara” käkar en potatis. Det är i och för sig inte så bara, och så har man ju alltid något till. Röror av olika slag eller någon slags kött eller korv, och så är det så gott att man äter ganska mycket. Vi lagade en blåmögelostdressing att ha till, och så lite knaperstekt bacon. R hade vidrig naturell gräddfil med lök också.

Potatis

Efter en halv bakad potatis började de bli lite jobbigt, men jag fick i mig hela. Ganska stor. R käkade två stycken, trots att jag klart och tydligt kommer ihåg att förra gången vi gjorde exakt samma sak sa han att han bara skulle käka en potatis nästa gång. Det var kämpigt på slutet, han var tvungen att lägga sig och vila en timme efter middagen. Nästa gång tänker jag inte köpa mer än en potatis var. Bah. Jag behöver ingen frukost i dag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/04/bakad-potatis-och-koma/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.