Ljust på kvällen

Det är så skönt att det är ljust på kvällen nu! Visserligen är man inte jämt särskilt trött på kvällen så här års, men det är faktiskt trevligt att kunna sitta ute och till och med se omgivningarna. Den här bilden är vid halvelva i går kväll, lite skymning och väldigt fin kväll. Fast kall vind.

Lantställe, sommarstuga, skymning

Nackdelen är att man ser alla spindlar som kommer fram när temperaturen sjunker. Och just här finns det väldigt många, och väldigt stora spindlar. De hänger i nät på tv-antennen, runt farstun, på lyktstolpen på tomten och så självklart bygger de nät på utemöblerna också. Går och sopar bort de nät som är allra mest i vägen, men i övrigt bryr jag mig inte om dem. Det är inte så att de kommer krypandes för att bita mig, liksom.

Att det är ljust på kvällarna är en av de riktiga höjdpunkterna med svensk sommar. För man kan ju inte alltid lita på vädret… Tänk om sommaren bara kunde vara lite längre. Mindre ont, mer energi, jag fryser mindre och är allmänt gladare. Sommar mellan mars och oktober med ljusa kvällar och färska jordgubbar, tack!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2016/06/ljust-pa-kvallen/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.