Älskade palm

Det är något med den här blomkrukan, eller i alla fall den palm som växer i den. Jag har haft den i många år, och alla katter jag har haft har älskat den. Både Fjodor och Finkel låg gärna i krukan och sov när de var små, särskilt Finkel. De låter för det mesta själva palmen vara, men det händer att de tuggar lite på yttersta spetsen av bladen. Just nu är det en av kattungen Morris favoritplatser att ligga och vila på.Grå kattunge, Morris, ligger i en blomkruka

Han har växt något alldeles fruktansvärt, tycker att han har blivit alldeles för stor. Kattungar är ju så sjukt söta! Jag tror visserligen inte att han kommer att bli så fasligt stor när han växer upp, men han har ganska långa ben. Och stora öron, precis som Fjodde.

Svärisarna var här med sin hund i förra veckan. Morris var inte helt lugn och avslappnad i hundens sällskap, men det var ju första gången de möttes och han såg att Fjodor var kompis med hunden. I helgen ska de få träffas igen, vi vill ju inte att han ska vara rädd för den. Det tror jag inte han kommer att vara heller, det gick hur bra som helst med de andra grabbarna. Vi får se, han är en liten tuffing!


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2018/10/alskade-palm/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.