Konserter på Gröna Lund

Det har varit en del bra grejer på Gröna Lund hittills i år, och fler blir det nog. Det allra bästa hittills var Robert Plant and the Sensational Space Shifters. Damn, gubben kan fortfarande sjunga, så sjukt bra. Var där med älskaren R, och han var också riktigt impad – något som inte händer så ofta.

En grej som var en riktigt positiv överraskning var Stone Temple Pilots. Kan inte påstå att jag har lyssnat på dem sedan 90-talet, men de hade ju några riktigt stora hits då. Så, eftersom jag är hemma ensam i stan och inte har något bättre för mig så gick jag självklart dit, och det ångrar jag inte. Det var grymt bra! Tajt, svängigt och faktiskt riktigt bra nytt material.

Stone Temple Pilots på Gröna Lund

Sångaren Jeff Gutt är en riktig underhållare. Han kutade runt i publiken medan han sjöng och hälsade på folk, jag fick en halv kram och blev självklart lite starstruck. Han var grym, jag tyckte nog faktiskt att han var bättre än originalet Scott Weiland.

Jag hoppade över att gå på Sting, det är inte någon idé när man vet att det kommer att vara fullt på Gröna Lund från klockan två på eftermiddagen och sedan stängt för insläpp. Och så trångt att man knappt ens kommer att se scenen. Om en dryg vecka blir det Weezer. Är inte något direkt fan, men det är kul att se när man ändå har fritt inträde till allt med gröna kortet. Senare i sommar är Danko Jones självklar, och kanske Saxon. I övrigt var det en hel del skräp som jag gärna slipper. Har du sett någon konsert där i sommar?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2019/07/konserter-pa-grona-lund/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.