Hår på sniskan och egoboost

Jag älskar mitt korta hår. Det är tur det, för mina händer och axlar skulle aldrig palla att hålla på med långt hår – allt över axlarna gör ont som fyfan. Den enda nackdelen är att det är ute och flyger lite då och då. Som här, när man har lutat sig bakåt i soffan ett tag – särskilt om man har vax eller nåt i håret.  Som tur är så är det himla enkelt att rätta till det. Lite vatten bara så är det på rätt plats igen.

Klara Schmidtz med håret på sniskan. Fick en egoboost när jag skulle köpa hudkräm!

Jag fick förresten en riktig egoboost för några dagar sedan när jag var på Åhléns City för att köpa en hudkräm. Brukar inte använda några särskilda hudvårdsprodukter förutom en Aloe Vera-gel från apoteket, men jag tänkte köpa någon kräm med AHA-syra.

Jag var tvungen att fråga expediten om hjälp bland alla de fina märkena, för jag hittade ingenting. Hon frågade hur gammal jag var för att kunna hitta vad som passade bäst, och jag berättade att jag var 40. En expedit som stod bredvid kunde inte tro sina öron. Hon gick verkligen inte med på att jag var så gammal och började fråga om min hudvårdsrutin (ingen) och om jag var vegetarian.

Nix, jag har bara Ehlers-Danlos syndrom. Jag har persikolen porslinshud utan särskilt många rynkor, men ack så skör den är och så trasig den kan bli. Och så många ärr jag får. Men det sa jag inte, jag bara sög in komplimangerna. Fast de hade ingen kräm som passade. Hittade en ansiktsmask med AHA-syra i en annan avdelning, så den fick det bli. Körde den igår och det känns som om mitt ansikte kommer bli ännu mer persikolent framöver. Ha. Bra egoboost, tänk att det finns fördelar med allt skit.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2019/07/har-pa-sniskan-och-egoboost/

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.