Thug slug

Thug slug, eller kanske Snails Angels? Här är ett av de senaste alstren från the Corona sessions. En slemmig snigel med ett lite coolare skal.
Snigel med dödskalle på skalet. Thug slug eller Snails Angels?
Har varit isolerad igen, i karantän, i drygt en vecka eftersom R fick covid. Trots dubbelvaccinering blev han ordentligt sjuk, självklart när han var här. Nu efter 8 dagar är det bättre men fortfarande som en ordentlig influensa.

Jag testade mig igår, men jag har inte känt mig sjuk alls. Otrolig tur, eftersom det är oklart hur väl jag skulle klara av sjukdomen. Jag var lite hängig för ett par-tre veckor sedan, som en förkylning ungefär, men jag var mest snorig och jag misstänkte inte alls corona. Får svar senare idag eller i morgon, skulle jag tro.


Så eftersom det är skitkallt ute (minus 15 just nu) och jag karantänar så har jag inte gjort så mycket mer än att måla. En snigel har många detaljer som tar lång tid, så jag tänkte att det kunde vara en bra idé. Och den tog faktiskt flera dagar.

Fick en beställning häromdagen på en annan målning också, men måste skaffa en dukpannå i rätt storlek innan jag kan börja med den. Förhoppningsvis är mitt test negativt, då kan jag snart ge mig ut i världen igen.  Vad händer där ute?

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2021/12/snigel/

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.