Bacon

Jag älskar bacon. Har just lagat lunch, pasta och baconsås med zucchini, champinjoner och paprika. Och en massa peppar och parmesanost på det. Nästan alla jag umgås med gillar bacon, det verkar vara en universell grej. Fett, salt och passar i så gott som allt. Det är liksom inte så att man hör folk prata om selleri eller kyckling på samma sätt, med en djup kärlek och nästan så att man kan höra saliven rinna.

Vill passa på och tipsa om att laga en rulle av bacon som man flätar ihop, steker i ugnen, fylld med ost och kanske några små bitar av grönsaker, om man gillar sånt. En riktigt härlig fettbomb som passar utmärkt på vilken fest som helst! Passar även till folk som käkar LCHF, eller andra som inte klarar av att äta varierat utan att överdosera på sötsaker eller snacks, eller som inte orkar motionera trots att det är livsviktigt…

Pasta med parmesanost och bacon

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/08/bacon/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.