Godis

Jag gillar att baka, och laga mat. Men mina kreationer fokuserar på smak, och som synes inte på utseende. Marsipanfigurer eller sugarpaste, nej tack. Jag gillar att experimentera, och på så sätt blev mina pepparkaksmuffins är de godaste muffins jag någonsin smakat. Ibland går det dock helt åt helvete när jag gör godis.

Slickepott smälte och blev sned när jag gjorde godis

Godis, fula mintkyssar med choklad

Det här snusksnasket är jag dock väldigt stolt över. Både gott och fint godis! Har även gjort dem i grönt, det blev ännu bättre.

snusksnask, godis som ser ut som penisar

Eller som min fina systerdotter, som var knappt två år vid tillfället, sa när hon råkade se bilden ovan: ”Larv!” Ja, en sorts larv, lite slemmig men ganska underbar ibland.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/08/godis/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.