Sökes: Rutiner

Tristessen, tar den slut snart? Jag går under. Det blir en viss stress i vardagen när man inte har något alls att göra, och inte heller klarar av så mycket rent fysiskt. Jag måste ha rutiner. Ska tillbaka till min arbetspraktik (eller är det arbetsträning?) på fredag eftermiddag. Registrera uppgifter i en dator, svara i telefon, skriva in siffror på löpande band. Det är ett väldigt trevligt ställe, även om jag önskar lite mer intellektuell stimulans i längden. Jag får inte ett skvatt mer för det än om jag hade haft a-kassa, men det är för en god sak.

Jag rent av ogillar att behöva fråga efter saker att göra, eller att störa någon (som jag vet är stressad och har mycket att göra) för att denne ska hitta på något åt mig. Jag är självständig, ganska smart faktiskt (nu menar jag inte ”om du frågar mig så är jag ganska smart”, utan det är faktiskt så), jag arbetar hårt och vill helst inte vara beroende av andra för gott resultat.

Laptop dator

Nåväl, förhoppningsvis dyker det väl upp ett riktigt jobb till mig någon gång. Det är i alla fall trevligt att vara där, det är bra med rutiner, och jag har fina kollegor. Och av någon konstig anledning finns det alltid något gott att äta där.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/08/sokes-rutiner/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.