Det blev inte så illa.

Hej världen. Dagen var finfin, när jag väl kommit till jobbet. Vägen dit, och hela förmiddagen var (som vanligt) lite värre. Kände mig faktiskt produktiv idag och det var länge sedan, så det blev inte så illa som jag hade trott. Bra känsla. Men så märkte jag också, efter att jag kommit på att jag glömde äta lunch, att jag har svårt med hungerskänslor.

Jag är hungrig nästan jämt, mer eller mindre, tack mediciner för det. Men jag är så van, att jag ofta glömmer att käka när det väl är dags. Dags att skaffa mat- och sovklocka, med andra ord.

väckarklocka. Dagen blev inte så illa som jag trott

Pausar med en banan i stan nu, ska strax till pubträff. Jag utgår ifrån att det blir intressant, och om inte så finns det i alla fall mat att tillgå där. Bra. Jo, jag ser lite dåligt idag. Tack vare att jag tappat bort en förpackning linser, får jag nöja mig med ett äldre par, med annorlunda styrka… Klant.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/bra-dag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.