Katt

Hade hoppats på en bra morgon, men vafan. Jag vaknar och undrar hur i helvete det kan vara morgon redan. Och är så trött att det knappt går att beskriva. Jag hatar morgnar. Nu har förkylningen kommit tillbaka med full kraft, huvudet bultar och jag är ungefär lika rörlig som Agda, 87. Och så ser jag inte klok ut, måste verkligen boka tid hos frisören. Kanske man skulle tona håret också? Det är i alla fall väldigt mysigt och trevligt att vakna av en sån här katt i ansiktet:

grå katt med vit mustasch, luddskalleVärldens snällaste katt, alla kategorier, men förmodligen även en av de dummaste. Alltså, mest korkade. Dags för oss att käka lite frukost tillsammans, han håller sig till påläggen. Och det är viktigt att gnugga sig mot dem ordentligt innan man äter dem. Annars är han väldigt förtjust i chilinötter, olivspad och smör. Katter gillar de mest oväntade saker.

I dag väntar lite jobb framåt eftermiddagen, samt en pubträff med en diskussion som skulle kunna komma att bli intressant i kväll. Det känns som om jag har glömt något viktigt, utan att veta vad det är. AJ, mitt huvud. Det här kommer bli en toppendag, jag är redan irriterad.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/katt/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Klaraseptember 6, 2011 kl. 05:51
  • Svara

  Det verkar vara kopplat! Men de är underbara, jag har en plats i hjärtat för de som är lite dumma 🙂

  • Stil & Profilseptember 6, 2011 kl. 05:40
  • Svara

  Haha, och jag har världens mest korkade hund! Men hon är även den sötaste och goaste man kan tänka sig 🙂

  • Bunnyseptember 8, 2011 kl. 06:50
  • Svara

  Skrutt så söt!! 🙂

   • Bunnyseptember 8, 2011 kl. 15:02
   • Svara

   🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.