Hongkong

Dagens stora nyhet är att min älskare R åker till Hongkong nästa vecka, 10 dagar och hälsar på hos sin bästa vän. Jag kunde ha följt med, helt gratis, och jag vill så gärna, så gärna. Men jag klarar inte av resan dit, jag vill kunna uppleva staden utan att behöva ta med rullstolen och vara helt beroende utav att få hjälp, utan att vara en begränsning för dem. Jag behöver ett flygplan jag kan lägga mig ner i. Jag behöver en ny rygg. Fan också. Fan i helvete.

Borta bra, hemma bra. Hade gärna stannat kvar på landet några dagar, man hinner knappt med något över en helg. Men R målade klart huset och spikade fast taket. Ungefär. På något sätt lyckades jag tappa bort en förpackning oöppnade kontaktlinser, men bara den ena. Skit också, sista paret, hoppas leveransen går fort…

Kontaktlins biofinity dygnetrunt. R åker till Hongkong.Sov nästan hela vägen hem, känner mig helt tömd på energi. Det tar så mycket kraft att behöva bekymra sig över Försäkringskassan och andras misstag som går ut över mig. Hoppas det tar slut någon gång, jag är så trött. Och jag vill också åka till Hongkong.

 

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/en-biljett-till-hongkong/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.