Höst

Det börjar bli kallt nu. Löven har gulnat, när jag gick hemifrån i morse låg de på marken överallt. Det är höst i luften. Och så blåser det full storm utanför, med småspiksregn. Och jag som skulle bada en gång när såret läkt! Tydligen inte.

Vet ni, jag tror jag ska steka lite bacon. Det brukar man alltid bli på bättre humör av. För övrigt hörde jag nån snabb intervju med en SAAB-anställd som uttryckte sig om det här med uteblivna löner och eventuell konkurs. ”Ja, det kommer ju som en chock det här”. Ursäkta? Hade jag varit du hade jag börjat söka andra jobb för åtminstone ett år sen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/host/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.