Dagen med stort D

Oj, höststorm! Vad händer i dag? Jo! Först lite jobb såklart, hoppas slippa fråga efter saker att göra hela tiden… Sedan är jag bjuden på en snabb kräftlunch med min fina faster och farmor! Åhh, jag älskar kräftor! Sedan tuffar jag vidare till Södersjukhuset för att förhoppningsvis få lite svar på alla frågor efter operationen och kolla hur läkningen har gått. Den här dagen har jag väntat på länge.

Det är 6-veckorskontrollen, som nu har blivit 11 veckor, efter mycket tjat och ringande från min sida. Annars hade det blivit en 18-veckorskontroll, vilket är helt förkastligt, speciellt eftersom jag fick en lång lista med restriktioner. Jag ska minsann klaga på skräddaren också, det ser förjävligt ut på min rygg. Visst, jag går inte i bikini året runt men det finns väl nån annan som ser mig naken!

Jag ska försöka att inte vara så irriterad när jag är där. Men det har inte varit roligt, och de är trots allt ansvariga för ett otillräckligt ifyllt medicinskt underlag som har kostat mig tiotusentals kronor. Och det ska de få höra. Tack så jävla mycket.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/dagen-med-stort-d/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.