Längtar till R landar!

Längtar så tills i morgon! R landar på svensk mark på eftermiddagen någon gång, tänkte fixa hans favoritmat (härligt svenska raggmunkar och fläsk) och baka en laddning nya muffins. Han försökte utpressa mig från andra sidan jordklotet – inga muffins, ingen present…

Det är redan mörkt ute, tänder ett par ljus (inte de med inneboende spindel) och käkar lite sallad. Fick med mig nästan ett kilo blandad sallad från festen igår, av någon anledning… Blandar upp en del av den med lite tonfisk och ett par ägg så blir man nästan mätt. Inte riktigt, men i alla fall mindre hungrig. Jag är alltid hungrig.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/langtar-till-r-landar/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.