På väg!

Har precis lämnat middagspartyt hos syrran, det var mycket trevligt med god mat och vin i min smak! Alla brukar reta mig för att jag inte gillar rödvin, men tyvärr, det funkar inte för mig. Tack och lov förstår hon det och matar mig med söta vita viner och coca-cola.

Dessutom fick jag med mig ett granatäpple, min absoluta favoritfrukt! Jag har inte råd att handla egna, de brukar vara svindyra, men hon hade hittat nån bra deal och delade med sig – tack!

Ska nog sluta ögonen lite nu, de är tunga… Ha en fin kväll! Jag är faktiskt inte särskilt arg på något just nu, utom möjligtvis Hjördis.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/pa-vag/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.