Presenter!

Ojojoj! Fina R är tillbaka, han hade med sig massor av prylar och presenter! Han har låtit en skräddare sy upp 4 skjortor, skaffat solglasögon, jeans och skor. Och killgrejer. Jag blir superbortskämd med alla de här härliga sakerna…

En Thomas Wylde skull bag. Presenter från R.En Thomas Wylde skull bag! Eller inte riktigt, för den tror jag inte någon av oss skulle riktigt ha råd med. Men det är en kopia i kalvskinn i alla fall, superfin. I like alot. Fan vad bra smak han har, min R! Hittar saker helt på egen hand!

Sidenklänning från Kina. Presenter från R!

En underbar kinesisk festklänning i sidenliknande tyg (som passade perfekt, helt otroligt!). Fick även en blus i samma material, helsvart med mönster, bild kommer nog i morgon. Han hade med sig ytterligare en som tyvärr var en aning för liten!

Presenter från R från Hongkong!

Lite prylar! En kinesisk lyckokatt (yay!), ett jade-armband och en panda från Kina. Jag har faktiskt ett svagt minne av att jag ville att han skulle ta med en panda hem, sagt och gjort! Tack älskade! Nu blir det soffläge med fotografier från resan på stora skärmen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/presenter/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.