Jag är pigg!

Åh, vad skönt jag har sovit i natt, helt fantastiskt! Det var länge sen. R var så trött i går kväll, att han gick och la sig vid halvnio. Då var det inget kul att vara ensam uppe, och eftersom jag var halvdöd så hoppade jag i säng strax efter. Så jag sov mellan nio och sju, underbart och jag känner mig ganska pigg!

söt hundvalp som sover på rygg i en soffa, roliga bilder. Pigg.

Jag drömde om ett åskväder. Jag och bästa vännen M var i Sydamerika och hade klättrat upp på en pyramid, och då började himlen ändras. Från klarblått till små svarta moln som flög överallt, lika fort som missiler. Dessutom såg de ut som smådjävlar. Vi försökte ta oss ner, och stötte på gamla klasskamrater som skulle ha kräftskiva. Uhhh.

I eftermiddag ska jag till sjukgymnasten. R ville träffa mig i stan efter jobbet, kanske vill han följa med och skratta åt våran träning? Ja, det kan verka skrattretande ibland… Det blir en bra dag!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/09/jag-ar-pigg/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.