Axel

På väg hem från läkaren nu, har fått två sprutor i axeln. En precis under benet ovanpå, och en i fästet till deltamuskeln. Kände på en gång hur jag helt plötsligt kunde röra armen bakåt eller utåt, utan att den dör litegrann.

Men jävlar vad ont det gör med de där kortisonsprutorna, det känns som om han sprutar in eld. Kommer säkert vara öm en dag eller två, full effekt är först om ett par veckor. Ska försöka träna med sjukgymnasten i morgon, det lär gå bättre än förra veckan i alla fall.

Arga Klara med kinesiotejp på axeln

Angående Qutenza, det blir inget i morgon. Läkaren trodde inte ens att det fanns på något apotek ännu, utan måste beställas. Jag berättade vad jag tycker om det i dagsläget, och återkommer kanske till det som alternativ efter skleroseringen. Jag gillar honom. Han är smart och trevlig, inte helt vanligt. Och så hade han 8 burkar makrill i tomatsås bakom skrivbordet.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/axel/

2 kommentarer

  • Tofflanoktober 26, 2011 kl. 18:53
  • Svara

  För mig funkar cortisonsprutorna kalas! Jag fick första gången när min ena axel skulle undersökas inför operation. När sen min andra axel började jävlas gick jag till min goa doktor Anders (som inte har markrill men andra roliga saker på rummet). Han stack mig innan jag hann blinka och faktum är att axeln bland annat har klarat en rensning av hus och en flytt (mammas)! 😀

   • oktober 26, 2011 kl. 19:20
   • Svara

   Ja, jag tycker de är toppen. Läkaren på ortopeden däremot är väldigt skeptisk, vilket är konstigt med tanke på att alla andra läkare jag träffat lovordar dem… Funkar väldigt bra på alla mindre delar av mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.