Busy bee

Visst är det skönt att ha maten färdig när man kommer hem efter 10 timmar och dessutom är misshandlad? Svängde ihop en liten tomatsallad med fetaost, resten (soppan) var bara att slänga in i micron. Nom. Axeln värker som fan, det var svårt att ens dela små tomater! Jag glömde be om roligare plåster. Inte för att det någonsin kommer barn dit för behandling, men jag skulle säkert också bli lite gladare av ett rosa plåster.

Drog runt lite på stan innan läkarbesöket och uträttade lite ärenden. Införskaffade äntligen ett nytt klockarmband, mitt gick sönder någon gång i våras och jag har verkligen inte kommit mig för att köpa ett nytt. Har vant mig av vid att använda klocka, och jag kan meddela att stressnivån inte påverkas det minsta av att ha klocka på sig eller inte. För er som fått för er det, av någon anledning. Hittade ett halsband jag var tvungen att ha också. Det var billigt.

Jag är så jäkla effektiv. Har kört en till tvättmaskin, vikt kläder, fixat matlåda, tränat och stretchat, klappat katten och irriterat mig på tv-reklamen. Tror jag kommer sova tungt i natt…


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/busy-bee/

1 kommentar

    • monicasch on oktober 27, 2011 at 14:03
    • Svara

    bra jobbat!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.