Wordfeud uppgraderas

Träningsväskan är laddad, magen är full med värktabletter, axeln är öm och ond men ändå rörlig, jag är nyduschad och luktar gott. Sitter på tunnelbanan bland skrikande barn på väg till jobbet och gläder mig åt att Wordfeud ska införa Svenska akademiens ordlista, det var på tiden. Den som används nu är helkass och gör det tråkigt att spela.

Jag känner mig ganska stark i dag. Kanske man ska ta till det tunga artilleriet på gymmet i dag?

Hantel. Wordfeud uppgraderas.

Fick förresten ett par smakprov på Wasas nya mellanmål Crisp & Fruit, åt varianten med persika och banan i morse och den var riktigt god! Innehöll inte så mycket av substans, så den funkar nog bra som litet mellanmål om man bara är sugen på något. Jag gillar saker som man bara behöver öppna och äta på morgonen, för jag är så irriterad att det nästan slutar med att något åker i väggen ibland.

Just nu är jag jävligt arg för att R lånade mitt SL-kort i går kväll och lade inte tillbaka det (jag sov när han kom hem och han hade åkt när jag vaknade). Det blir till att betala 108:- extra i dag för resorna, helt stööört. Fan.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/wordfeud-uppgraderas/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.