Brunch!

Tänk om varje natt gav en timme extra, då skulle jag må liiiite bättre! Är faktiskt inte alls särskilt trött nu. I går kväll kollade jag en stund på en film som heter ”Inception”, men efter några lager av drömmar i kombination med tramadol, champagne och att jag behövde sova så hängde jag inte med längre. I dag väntar brunch på restaurang Kvarnen med vänner. De har verkligen toppenbra käk, och jag har bara käkat en knäckemacka till frulle…

Jag vaknade förresten av att jag hade så jäkla ont i örat! Men inte inuti, utan för att jag har en ganska hård Tempur-kudde och när jag har vridit på huvudet måste hela örat ha vikts ihop, och jag har liksom legat på det. Det är inte första gången det händer, man vafan… Ryggen mår i alla fall hyfsat, eller så är jag fortfarande bedövad. I don’t care which, känns det bra så är det bra.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/brunch/

2 kommentarer

  • prinsessanadiaoktober 30, 2011 kl. 13:43
  • Svara

  Sjukt gött att få sova en timme extra 🙂 Att klockan dessutom då bara var halv tio när jag gick upp i morse gör ju att man känner sig jäkligt hurtig emot för om man skulle gå upp vid halv elva.

   • oktober 30, 2011 kl. 15:26
   • Svara

   Verkligen! Ska nog göra så varje helg… 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.