Date night

Jag blev bjuden på date i går. Det var R, min älskare, som skulle ta mig ut på stan för en god middag och en stadspromenad. Tyvärr blev det inte så trevligt som det låter!

Han kom hem mycket senare än väntat, med en förkylning, och jag hade riktigt ont. Det slutade med några vissna ugnsvärmda pommes frittes i magen och lite TV. Suuuunk, ogilla. Inte för att jag hade orkat göra så mycket mer heller, men det är ändå tråkigt. Jag gjorde i alla fall efterrätt. Hallon och jordgubbar med Kesella som var utrört med lite vaniljsocker och vaniljessens. Kvarg is the shit. Dessutom drack vi julmust!

Årets första jordgubbar från lantstället, himmelskt goda!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/date-night/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.