Grrrrr….

Jag är irriterad. I går kväll kollade vi på en film, och eftersom älskaren R så vackert har fixat med bra ljud och allt så att det behövs tre fjärrkontroller för att ens kunna kolla på TV (en för att sätta på TVn, en till ljudet, och en till digitalboxen), så funkar inte ljudet nu. För när man ser på film kör man ljudet genom någon annan kanal, och måste alltså byta tillbaka för att kunna höra vanligt tv-ljud.

Jag har tryckt på varenda knappjävel och försökt med alla channels och sources, men det funkar inte! Bästa M tipsade om ett program på Kunskapskanalen om smärta, som jag har velat se, och det gick nu i förmiddags. Men utan ljud är det jobbigt, särskilt eftersom det var på svenska. Grrr!

Sen när jag duschade i förmiddags låg det en hel jävla skog på golvet. Jord och damm och allt möjligt, R hade tvättat sina motorcykelstövlar och lite annat där. En del blir rena i duschen, inte jag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/grrrrr/

2 kommentarer

  • Tofflanoktober 29, 2011 kl. 14:26
  • Svara

  Gör som jag gjorde med min karl idag – åkte till biltvätten med honom!

   • oktober 29, 2011 kl. 15:00
   • Svara

   Bra idé, jag har alltid velat ha en glänsande karl son luktar turtle wax!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.