Juholt och hans Kennelklubb

Vilken snål klant, Juholt. Har aldrig gillat karln, särskilt inte efter dumma och hemliga uttalanden om kollegor och arbete när han var på semester i Thailand, och nu detta. Han har alltså under fem år förskingrat ungefär 160.000:- med kostnader för dubbelt boende och är polisanmäld för bedrägeri.

Reglerna är inte ett dugg oklara, som kanslichefen säger, det är tydligt att om en övernattningslägenhet delas med någon, ersätts endast halva boendekostnaden. Juholt själv säger att han inte har haft koll. Men är man partiledare bör man fan ha lite koll. Tilläggas bör väl även att han i dagsläget har en lön på 144.000:- i månaden. Fy fan vad jag stör mig på snåla jävlar som predikar en sak och samtidigt försöker snylta åt sig saker själva.

Pengar i fickan

Jag skulle inte tro att han blir särskilt långvarig som partiledare i alla fall, i alla fall inte om Socialdemokraterna hade tänkt sig någon framtid. Mona Sahlin krashade ju på en 13-kronors Toblerone, det här är nästan 12308 gånger mer. Hur var det nu med rättvisan? Med tanke på hur många pudlar (S) gör nuförtiden bör de kanske starta en kennel. Idioter.

Just ja! Hans sambo är ju förresten också en bedragare. Hon är dömd för att ha förskingrat 46.000:- från sin förra arbetsgivare, Fritidsresor. Lika barn leka bäst…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/juholt/

3 kommentarer

1 ping

  • Tofflanoktober 7, 2011 kl. 18:52
  • Svara

  Håller helt med – lika barn, leka bäst! Men vilket jädra föredöma! En representant för arbetarpartiet… Att han inte skäms! Får mig ju att fundera över alla som lurar till sig bidrag etc – är de sossepampar, månntro? Morr! 👿

   • oktober 7, 2011 kl. 19:17
   • Svara

   Jag börjar tro det också… Jag ogillade honom skarpt redan från början, men nu kan jag knappt tänka på honom utan att bli irriterad! För övrigt ser han ut som en skådis i en gammal pilsnerfilm…!

  • PsychoBlondeoktober 8, 2011 kl. 00:36
  • Svara

  haha jaa, söt 🙂

  • Mot staden! | Arga Klaraoktober 8, 2011 kl. 11:40

  […] går kväll ramlade det in hundratals besökare mer än vanligt här under ett par timmar efter min Juholt-post, undrar om det var oroliga […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.