Modeoraklet Klara

God morgon! Om R piggnat på sig lite från sin man-flu så skulle vi ha åkt till föräldrarna på middag i kväll. Men nu ringde modern och sa att fadern också var sjuk, typiskt. I stället ska eventuellt agera någon form av modeorakel åt min bästa vän M nu på dagen. Jag?!

Han påstår att han behöver hjälp men jag tycker inte att det är så illa! Han brukar tydligen köpa någonting då och då, som han tycker är snyggt, sen har han inget som passar till det, och vet inte hur han ska kombinera det. Och så vidare. Män…!

Det blir nog ganska kul tror jag, det är alltid kul att träffa honom. Jag vet ju hur jag uppfattar honom, och vad jag tycker är snyggt. Om det är något jag ogillar lär han få höra det klart och tydligt. Och jag antar att det är därför han frågar mig. Jag tror att jag har kommenterat hans överflöd av rutiga skjortor lite för många gånger, han brukar använda det emot mig ibland…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/mode/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.