Klantkassan

Kom att tänka på en sak när jag läste Tofflans blogg (som jag för övrigt gillar skarpt) i går kväll. Försäkringskassan. Hon hade inte fått de pengar hon var berättigad till på ett bra tag nu, och då kom jag på att det har ju faktiskt inte jag heller! Den senaste (stora) utbetalningen var för sjukskrivning fram till den 15 augusti. Sedan dess, nada, fastän alla papper är ifyllda och skickade. De pengarna jag fick stoppade jag ju direkt i de stora hål som uppkommit efter deras fruktansvärda klanteri i somras.

Å andra sidan har jag det mesta jag behöver nu. Köpte ju de där skorna jag verkligen behövde, så jag behöver inte frysa i vinter, och jag behöver kanske inte heller svälta ihjäl. Men det vore ju kul att kunna lägga undan pengar någon gång, eller att göra något roligt utan att behöva förlita sig på någon annans goda vilja. Jag ska ju förresten till New York är det tänkt, snällaste tomten R kom med ett presentkort på en resa dit i julas! Och så följer jag med till Hongkong nästa gång. Om jag kan resa, det vill säga. När jag kan, menar jag.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/klantkassan/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.