Matbävning

Jag är så sjukt mätt. Mot slutet var det så tungt att jag höll på att få bestående fysiska men om jag hade fortsatt. Men det var ju så gott! Kom inte ens genom hälften av grejerna på smörgåsbordet, men jag kan varmt rekommendera brunchen på Kvarnen. Boka bord. Jag åt mig mätt nästan enbart på lax, räkor och kräftröra.

Rökta räkor med aioli och Cava

Jag får inte ens nämna något ätbart för älskaren R, han åt nog nästan dubbelt så mycket som jag gjorde och han mår lite halvrisigt. Jag kom aldrig ens till bacon, korv, västerbottenpaj och våfflor… Bästa vännen M och en kompis till älskaren var också med, och det var väldigt trevligt.

Nu väntar en tripp tur och retur till lantstället. Ska hälsa på Rs föräldrar, tömma frysen och hämta lite prylar. Hoppas att vi inte får någon mat…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/matbavning/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.