Rent hus

Fy fan vad jobbigt det var, men nu är det klart. Städningen alltså. Eller så gott som i alla fall, för nån jävla fönsterputsning blir det inte tal om i dag. Jag har faktiskt inte bara tittat på, jag har kört allt i lagom ståhöjd. Torkning och dylikt. Jag har dessutom stått för förfriskningar under dagen, och fisksoppa till middag. Den blev lite för stark för min smak, och efter att jag dessutom fått i vrångstrupen och näsan så smakar och luktar allting chili.

Soppa

R verkar ha någon sorts problem med soppa, som att det inte skulle vara riktig mat. Oavsett hur mycket bitar av potatis, grönsaker och kött eller fisk eller vad man nu har i, så är det bara soppa och det blir man inte mätt av. Därför går det åt en himla massa smörgåsar till soppan också.

Katterna ligger och sover tungt nu. De far omkring som små raketer när dammsugaren är igång. Den ena ska jaga den, den andra flyr, varpå det flyger omkring ännu mer pälspartiklar i luften som lägger sig som ett täcke överallt.  Det är det värt, för jag gillar katter, men allt är gott med vitlök.

 

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/10/rent-hus/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.