Dålig natt

I går kväll somnade jag med älskaren R precis bakom mig, han låg och snusade så sött. Efter en stund övergick snusandet till snarkande rakt i mitt öra, och jag tänkte: ”Ok, nja, det kanske går att somna ändå”. Efter ytterligare en stund höjdes ljudnivån en bit till, och då tog jag tag i hans huvud och lade det bort från mig. Hoppas han inte har nackspärr i dag…

Sen vaknade jag vid halvfyra och kunde inte somna om. Det är de där jävla värktabletterna som håller mig vaken. En del däckar av morfinpreparat, men jag kan inte sova på dem. Halvdvalar till och från, ligger och drömmer i vaket tillstånd. Nu börjar tröttheten verkligen slå till, och direkt efter skleroseringen kom huvudvärken.

Det var hemskt i dag, värst hittills. Det blev ju inte bättre av att näsan är heltäppt när tårarna sprutar heller. Låg och spände mig som fasen, kommer väl få nackspärr på kuppen jag också. Bara en gång kvar nu. Köpte godis och brieost på väg hem, tänker laga en underbart god middag och sen tycka jättesynd om mig själv.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/dalig-natt/

2 kommentarer

  • Tantiluranovember 30, 2011 kl. 18:39
  • Svara

  Det är synd om dig så det är rätt att du tycker hur mycket som helst jättesynd om dig själv! Ynk och sympati från mig!

   • november 30, 2011 kl. 18:49
   • Svara

   Och detsamma till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.