Första skleroseringen i dag

I dag strax innan lunch ska jag till läkaren för den första av tio tider för sklerosering. Nu vill jag bara få det gjort – även om jag måste erkänna att det var ganska svårt att somna i går kväll. Efter i dag kommer jag i alla fall att veta hur det kommer vara följande veckor, och förbereda mig på det. Jag kanske inte kommer orka lika mycket som jag gjort på sistone, när jag går runt med en framkallad inflammation utöver de vanliga felen.

I dag är en sån där dag när saker inte riktigt funkar. Som brödpaketet som ramlade ner från hyllan, studsade ovanpå mina mackor som var nyss bredda med smör, och sedan ner på mina nytvättade byxor. Eller det här.

Första skleroseringen i dag

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/forsta-skleroseringen-i-dag/

2 kommentarer

  • Anders Ahlénnovember 14, 2011 kl. 12:39
  • Svara

  Make you go bananas!
  Lycka till med behandlingen nu.

   • november 14, 2011 kl. 12:41
   • Svara

   Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.