Kultrulle

För er som gillar träning och inte sett kultdokumentären om bodybuilding, ”Pumping Iron” – gör det! Den handlar framförallt om 1975 års Mr. Universe- och Mr. Olympiatävling med Arnold Schwarzenegger och Lou Ferrigno i huvudrollerna. Arnold var på toppen av sin kroppsbyggarkarriär, och gör sitt bästa för att psyka konkurrenterna. Bra musik i filmen också. Detta lilla klipp rekommenderas!


Arnold röker marijuana, omger sig med reportrar och de snyggaste tjejerna. Han var minsann inte dum när det gällde tävlingar och publicitet, och man kan inte anklaga honom för att ha dåligt affärssinne. Skådespelar- och politikertalangen däremot är väl inte så lite tveksam. Jag gillar verkligen filmen, den är kul och inspirerande (fast jag har sett den säkert 10 gånger…)! Undrar om inte den ska följa med i filmbeställningen, den kostar bara 49 spänn!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/kultrulle/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.