Snöleopard

Jag kan meddela att katterna är helt tokiga i mina muffins, men jag är osäker på om det är ett gott betyg… I och för sig innehåller de ju kardemumma, vilket många katter är förtjusta i. Apropå det, i somras var jag och kollade på en underbart söt snöleopard på Nordens Ark (de hade många, men det var särskilt en som var framme och visade sig). Som en del i deras aktivering ingick att skötarna hällde ut olika sorters kryddor i hägnet. En snöleopard gillade verkligen kardemumma, och andra hade lite andra favoritdofter, men just kardemumman fick den att bli tokig! Lite kattknark-varning, kattmynta light liksom.

snöleopard, vilda kattdjur, nordens ark, katt

Älskaren R  fotograferade missen genom gallret, och de har så underbara svansar! Jag vill nog gärna ha en snöleopard, men det verkar inte gå inte att beställa dylika. Grrr. Nordens Ark var för övrigt ett riktigt underbart ställe. Många fantastiska djur, underbart vackra omgivningar och mycket bra information. Visserligen var vi där en helt perfekt sommardag, det var inte särskilt mycket folk (vid öppning) och alla djuren var framme. Förutom snöleopard fick man bland annat se hur de matade lo och tränade en jaguar. Och eftersom jag är ett litet freak när det gäller djur, så njöt jag verkligen. Ett besök rekommenderas varmt!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/snoleopard/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Louisenovember 8, 2011 kl. 21:40
  • Svara

  Sv; hahah kattknark *dog lite* hahhha, okej hm ja… den är riktigt nice! 😉

   • november 8, 2011 kl. 21:41
   • Svara

   Min favorit också 🙂

  • Tantiluranovember 8, 2011 kl. 23:22
  • Svara

  Har aldrig varit där, på Nordens Ark, men jag skickar pengar varje år. Kanske dom blir lite mina katter då?

   • november 9, 2011 kl. 07:18
   • Svara

   Rimligtvis, ja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.