Misäääär

Sitter i väntrummet efter dagens tortyr. Måste sitta här en halvtimme, för att vara säker på att benen funkar när jag ska gå. Jag fattar inte hur någon kan tycka att det går alldeles utmärkt att jobba i samband med sklerosering i ländryggen, de som påstår det har garanterat inte varit med om det. Själva arbetsuppgifterna jag har är enkla, men smärtan gör ändå att man blir sjukt okoncentrerad.

Huvudvärken kommer som ett brev på posten, och efter behandlingen kräktes jag för att det gjorde så ont. Och taxikostnaderna för att jag inte tar mig fram ska vi inte tala om. Det spelar ingen roll om jag så står helt stilla, i rusningstrafik i storstan är det alltid folk som knuffar till eller går rätt in i folk. Idioter.

För övrigt har jag sett två personer utan strumpor i dag, är inte det ganska jobbigt nu? Tror jag ska köpa något gott att tugga på till i kväll. Tröstäta är inte min grej, men så här synd om mig är det sällan.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/misaaaar/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tofflannovember 17, 2011 kl. 19:45
  • Svara

  Jag ömkar dig! Jag ställer mig upp och gråter i korus!

   • november 17, 2011 kl. 20:49
   • Svara

   Tack! ”Gråterskorna”, kanske nåt för Kanal 5…

  • Tantiluranovember 17, 2011 kl. 21:24
  • Svara

  Jag sällar mig till kören! Stackars, stackars lilla du, tycker verkligen så synd om dig.

   • november 17, 2011 kl. 21:46
   • Svara

   Tack, det ordnar sig väl snart…

  • monicaschnovember 17, 2011 kl. 23:28
  • Svara

  Finns det ingen vettig läkare som har fantasi nog att inse hur ont du har och att du behöver färdtjänst vid behandlingar? Minns en avlägsen forntid när det på sjukintyg kryssades för att man fick ersättning för resa i samband med sjukdom. Är sådant helt borta?
  Varför djävlas med sjuka. Det är väl nog illa med det som är.

   • november 18, 2011 kl. 07:34
   • Svara

   Jo, min husläkare fyller i de rutorna på medicinska intyg. Skickade in ett sådant den första september, samt skrivit och undrat varför de inte hör av sig (för ett par veckor sedan). Inget svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.