Snusksnask

Älskaren R har bytt glödlampan i hallen, och satt upp en ny lampa i köket med mycket trevligare ljus som går att rikta lite bättre. Alla väskor står fortfarande kvar, och nu är dessutom hela bänken i badrummet belamrad med skiftnycklar, mejslar, buntband, säkringar, ett nackskydd, lite batterier samt annat gott och blandat. Hmm.

Tänkte göra lite godis förut, och det var väldigt segt snusksnask. Sockertrådarna sträckte ut sig i all oändlighet (eller i alla fall tre varv runt kvarteret). Men resultatet blev både gott och fint! Jag älskar formen grönt.

Snusksnask

Nu ska jag bara får ur dem ur formarna, vilket verkar omöjligt om de inte… Eh… Styvnar lite mer. Snusksnask. Nu ska jag skriva en lapp till R så att han inte glömmer att lägga tillbaka mitt SL-kort efter träningen, igen.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/snusksnask/

2 kommentarer

  • Tofflannovember 3, 2011 kl. 20:21
  • Svara

  Hundben, eller vad föreställer godisarna?
  /Oskyldig jänta, snart 50

   • november 3, 2011 kl. 20:38
   • Svara

   Nån sorts fjärilslarv, tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.