Stora fötter

Läste om en 19-åring med storlek 56 i skor, det motsvarar 36,8 centimeter långa fötter. Enligt honom själv blir han ofta trampad på fötterna, men att de har stor dragningskraft på tjejer.
”Tjejer kommer alltid fram till mig på nattklubbar. När de frågar om det är sant det man säger om män med stora fötter så säger jag till dem att det får de väl ta reda på. Damerna är bara ute efter en sak när det gäller mig.”

Fötter

Min älskare R har förresten stora fötter. Och stora händer. Och näsa. Stor i munnen är han också, och han har fortfarande inte rakat sig. Han har varit så upptagen att han inte sovit mer än 4-5 timmar per natt den här veckan, så han orkade inte med något i kväll. Förståeligt, jag skulle vara död.

För övrigt glömde jag att gå av vid rätt station i morse – igen. Jag tror inte längre att jag är disträ, det börjar luta åt senil.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/stora-fotter/

2 kommentarer

  • Tofflannovember 26, 2011 kl. 11:47
  • Svara

  Den väsentliga delens storlek nämndes inte??? 😉

   • november 26, 2011 kl. 12:14
   • Svara

   Mina läsare är så smarta, så det behövs inte! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.