Skridskor i Kungsan

Hurra! Från och med i morgon kan man åka skridskor i Kungsträdgården (läst här)! Vanligtvis öppnas skridskobanan lagom till höstlovet, men i år var det något elavbrott som gjorde att det inte gick. Den skulle då ha öppnats lagom till julmarknaden som öppnade i lördags, men en vattenledning gick av dagen innan. Men nu äntligen är blir det av!

Eftersom det är så varmt (åtta plusgrader hos mig just nu!) så har de sagt att isen kommer vara ganska dålig till en början, men hellre det än att det inte går att åka alls. Jag älskar att åka skridskor, jag skulle vilja prova och se om det ens går nu. Har inte åkt på flera år, men när jag var liten åkte jag ofta, ibland med R…

Ska definitivt prova. Bara alla ungar med tillhörande föräldrar som inte kan åka håller sig undan – för om någon viker ut rakt framför mig tvekar jag inte att köra på dem.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/11/skridskor-i-kungsan/

2 kommentarer

  • Tantiluranovember 25, 2011 kl. 20:48
  • Svara

  Jag fick alltid så himla ont i fötterna att jag inte har åkt en enda gång sen jag kunde säga ifrån!

   • november 25, 2011 kl. 21:12
   • Svara

   Ojdå! Låter inte skönt alls, då hade inte jag heller gillat att åka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.