God Jul!

God Jul på er alla, kära läsare! Kolla vilken rolig julig t-shirt jag hittade, den blir dagens outfit. Åt minsann ingen stor frukost i morse, lite kaffe och ägg dög gott åt mig. Man måste ju vara hungrig när man ska äta julmat två gånger på en dag… Som sagt, snart bär det iväg för att hämta upp ett par släktingar i stan och så åker vi till förorten för att fira först hos mina, och sedan hos älskaren Rs föräldrar.

God Jul!

Klapparna är inslagna (och jag fick klämma eller skaka i går kväll!) men julstämningen har fortfarande inte infunnit sig. Kanske när glöggen tas fram och barnets ögon tindrar på grund av klapparna och granen som finns där. Läste om alla trafikolyckor hittills, och hoppas att alla som måste ta bilen är ute i god tid, och håller sig nyktra. Försök att inte överdosera på knäcken och var lite tacksamma för den skitfula vasen från moster Agda!

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/god-jul/

2 kommentarer

  • Tantiluradecember 24, 2011 kl. 14:45
  • Svara

  Klarar mig oftast undan den skitfula vasen för jag brukar, med bestämdhet i rösten, önska mig omträning av nån gammal antik lampa eller något annat sådant praktiskt (och ibland rätt dyrt)! God jul på dig min lilla Ynk-kompis!

   • december 24, 2011 kl. 15:05
   • Svara

   Tack detsamma, hoppas att ni får en trevlig dag trots omständigheterna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.