Huvudvärk-hemmet

Stackars älskaren R kom hem tidigt från jobbet, han har haft huvudvärk i flera veckor. Nu hade han äntligen varit hos läkaren, men de hittade inget fel på honom. Spänningshuvudvärk. Undrar om han kanske går och är rädd för mig? Eller om jag orsakar honom så mycket stress att han får huvudvärk? Hehe, det vore lustigt.

Hur som helst hade jag (självklart) de mediciner han blev rekommenderad hemma. Jag kan snart öppna ett eget apotek! Jag har också haft ovanligt mycket huvudvärk de senaste veckorna, men för mig handlar det nog om skleroseringen. Min axel har pajat igen förresten. I morse när jag vaknade var det nästan lika illa som innan senaste sprutan, skit också. Det höll inte länge. Däremot ska jag jobba i morgon, är mycket piggare.

Spruta. Fick huvudvärk av all behandling.

Killen jag skrev om tidigare i dag, med amputerade ben, har fått låna en elskoter gratis (läst här) av ett företag tills det löser sig med landstinget. Och landstinget påstår att det handlar om en olycklig felformulering – de menade att det kan finnas andra hjälpmedel som kunde passa honom bättre. Borde de inte ha sagt det då…?


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2011/12/huvudvark-hemmet/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Har du aldrig funderat på att sadla om och bli undersökande reporter?
  Handpåläggning på din onda axel och sov så gott, lilla hulliga du! 🙂

   • on december 1, 2011 at 21:42
   • Svara

   Nej, faktiskt inte! Jag nöjer mig med att klaga så här efter att någon annan har undersökt. 🙂 Tack detsamma!

  • elfina on december 2, 2011 at 01:06
  • Svara

  du smög dig in på min blogg så då tänkte jag svänga tillbaka på din=) vad är det för trux med din axel?
  min sambo har också mystisk oförklarlig huvudvärk ganska ofta… det är nog bara det helt enkelt. oförklarligt=(

   • on december 2, 2011 at 07:25
   • Svara

   Hej igen! Den är typ kroniskt överansträngd, ligamenten och axelleden är inflammerade. Usch, stackars din sambo också! Hoppas att det ordnar sig.

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: