Sorg i hjärtat?

Det snöar! Galningen R gick ut och sprang en mil i förmiddags innan kalaset, det hade jag nog inte ens gjort även om jag kunnat. Halt som fasen är det också, det är fan inte sandat på en enda gångväg här i krokarna. Man tycker ju ändå att de borde ha haft tid och råd med sånt i år, nu när det inte har gått åt några resurser till snöröjning. Men inte då.

Kalaset var mycket trevligt! Det bjöds på en himla massa godsaker, helt underbara cupcakes och hemrostat kaffe. Fick oväntat en hel drös komplimanger för både det ena och det andra, det kändes också roligt. Prat och skratt och tindrande barnaögon.

Juholt har äntligen avgått, tack och lov. Rubriken på Aftonbladets (som för övrigt verkar ha drivit kampanjen mot honom väldigt hårt, för att vara en socialdemokratisk tidning) hemsida, “Han fattade beslutet själv“, är ganska skrattretande. Han verkar ju fortfarande inte tycka att han har gjort något fel, och resten av partiet har förberett för hans avgång sedan i höstas.

Det är med sorg i hjärtat alla Socialdemokrater i Sverige tog emot det här beskedet“, säger den tillfällige partiledaren Carin Jämtin. Öhh, nej, det tror jag knappast. Var har du varit de senaste månaden? Ett helt och hållet idiotiskt uttalande, bra början.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/01/sorg-i-hjartat/

4 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Jag brukar inte vara elak och tycker i regel att alla människor är vackra på sitt sätt – men den mannen ser rent obehaglig ut och inger absolut inget förtroende! Så tycker i alla fall jag!

   • on januari 22, 2012 at 09:41
   • Svara

   Jag håller med, han är lite läskig! Ingen man skulle vilja möta själv i en mörk gränd.

 2. Snöröjning, vad är det? Här snöar som f*n idag. Får väl gräva mig in i garaget sen när jag ska hämta Fästmön från jobbet kl 21 i kväll…

  Juholt gjorde det enda rätta. Att han sen inte fattar att han har sagt och gjort en massa dumheter, tja… Partiet kanske kan skicka honom på kurs..?

   • on januari 22, 2012 at 13:51
   • Svara

   Nu har det slutat snöa här, och det är nollgradigt. Dags att ta fram skridskorna eller bandvagnen för dig då kanske!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: