Bollpump

Jag skulle behöva pumpa min balansboll, något jag inte gillar att göra. Med en kass liten handpump och onda axlar tar det en halv evighet! Får be älskaren R att fixa det. Min grå katt har pajat två balansbollar, han är dyr i drift på mer än ett sätt…

Första gången skulle R bara se om katten kunde stå på den. Ehh, nej, det kunde han inte. Katt på ostadigt underlag spärrar ut klorna: Pfffffffft…. Andra gången var det nog mitt fel. Jag plockade upp honom när jag kom hem från jobbet för att gosa, och när han ville ner hoppade han inte åt det hållet jag trodde. Jag vände mig åt fel håll och han landade helt enkelt på bollen, och studsade vidare därifrån. Pffffffft…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/bollpump/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tantilurafebruari 9, 2012 kl. 10:16
  • Svara

  Skulle vilja skriva något roligt, upplyftande, påhejande men jag kommer inte på nå’t ’nytt och fräscht’. Tänk så tokigt det kan bli. Jag kan i alla fall skriva Hej och Kram på du!

   • februari 9, 2012 kl. 10:31
   • Svara

   Haha! Hej och kram är alldeles perfekt, detsamma till dig!

    • Tantilurafebruari 9, 2012 kl. 10:39
    • Svara

    Snabb du är på att svara!

     • februari 9, 2012 kl. 10:45
     • Svara

     Det är för att jag inte har något liv och inget att göra! 🙂 Och så blippar det i min telefon när det kommer en kommentar… :-p

  • Tantilurafebruari 9, 2012 kl. 15:11
  • Svara

  Ett blipp till da’ – jag brukar förstå att jag inte har så mycket liv när jag kan all reklam på tv – trots att jag för det mesta somnar framför den dessutom.:)

   • februari 9, 2012 kl. 15:22
   • Svara

   Hahaha, ja! Så har jag aldrig tänkt, men det stämmer nog på mig också…

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.