Kikkis knarkåtal

Häromdagen kunde man läsa i Expressen om att Kikki Danielsson åtalas för narkotikabrott. Hon har nämligen köpt piller online, bland annat från Indien. Kikki berättade i TV-programmet “Adam Live” at hon kallades till ett polisförhör efter att pillerna hade fastnat i tullen. Hon har haft sömnproblem i flera år, därav tabletterna, säger hon.

Kikki sa att hon brukar kolla på läkarserier och skriva ner namnen på de lugnande tabletter som de använder, och att hon brukar handla dem på nätet. Det låter som om hon har haft betydligt större problem än med alkoholen och falukorven i sina dagar, för det där låter inte normalt på något sätt, ens för någon med sömnproblem.

Hon sa också att hon inte fattade någonting när hon fick brevet från tullen, men att hon erkände direkt eftersom hon har gjort det i god tro. I förhöret frågade Kikki hur hon skulle veta att det som de ger på ett sjukhus i USA klassas som knark… Ok att man inte på rak arm känner till vilka medel som är narkotikaklassade, men när det inte går att köpa dessa medel över disk i Sverige (eller överhuvudtaget), förstår man då inte att det inte är några sockerpiller eller örter det handlar om?

Knark och sprit

Dessutom är det upp till var och en att känna till lagen och ta ansvar för sina handlingar. Kikki är som sagt åtalad och riskerar ett kortare fängelsestraff. Så här i efterhand säger hon: “… Passa er vad ni köper och gå inte in på de där farmacierna.” Lätt att vara efterklok, men hon borde veta bättre, med sin beroendehistoria. Så vad blir hennes nästa missbruk, månntro? Är det en ny Leila K på gång? Apropå Leila K, en gång skällde jag ut henne efter noter, för att hon försökte snatta i butiken där jag jobbade. Det ni.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/kikkis-knarkatal/

6 kommentarer

Gå direkt till kommentarformuläret

 1. Ja varför går man inte till sin doktor om man har dessa problem? Antagligen för att ingen skriver ut mer än hon fått… men vem fan sitter å ser teveprogram å skriver upp läkemedelnamn? Hur vet man att de de säger i en serie har något med verkligheten att göra? Sedan är de ju så att vi inte heller vet om de är alvedon som kommer från utlandet oavsett om de bara var de vi beställde…. Å GOD TRO…öööö den termen är ju borttagen och man har ju eget ansvar att ta reda på vad som gäller. Idag finns inget som heter god tro… hon verkar totalt… ja väck.

   • on februari 10, 2012 at 09:28
   • Svara

   Hahaha, precis! Det spelar liksom ingen roll om man är en “folkkär artist”, är man dum i huvudet är man dum i huvudet. Lätt som en plätt.

 2. Jag tror inte att hon är den skarpaste kniven i lådan..när hon satt i TV-soffan och svamlade om att hon inte fick sömntabletter som var tillräckligt starka så var det uppenbart att hon ljög. ..hon har nog större probs än bara falukörv.

  Sen kan jag iofs ifrågasaätta nyhetsvärdet i det 🙂

   • on februari 10, 2012 at 09:31
   • Svara

   Det har du helt rätt i, såg att du hade skrivit om det också. På en skala mellan 1-10 är nyhetsvärdet sisådär 0, och dumheten runt 11. 😆

  • Nomen Nescio on februari 12, 2012 at 10:38
  • Svara

  Finns det så många alkoholiserade tanter här i landet så att en sådan här artikel har nyhetsvärde? En del kan ju göra vad som helst för att få rubriker. Jag tycker därför att det finns anledning att döma henne till ett längre fängelsestraff, för man vet ju inte vad hon tar sig till nästa gång hon vill ha rubriker…
  Hoppas att Kikki kommer att trivas bra på Hinseberg.

   • on februari 12, 2012 at 10:42
   • Svara

   Egentligen inte, men hon räknas väl till “folkkär artist”, och i melodifestivaltider blir det kanske mer aktuellt. Hon klarar väl, eller gör inget alls själv nu för tiden… Jag tycker också att det är läge för fängelse. Statuera ett exempel!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.