Dagvill, god jul!

Det kom en mystisk inbjudan från bästa M: ”Ska du vara med på lördag, ja/nej?”. Öhh, ja såklart. Vad händer? ”Bra, ta med något om ni har”. Jaha, vad då? ”Vi ska äta upp julen på lördag!” Haha! Det blir glögg och vin och gamla julmatsrester! Jag köpte ingen julmat alls i år, förutom en ost som är död för länge sedan. Ska göra lite köttbullar att ta med, och se om jag kan hitta något annat juligt. En stilton, kanske.

Sen slog det mig att det är ju lördag i morgon! Man blir så himla dagvill, fastän det bara har gått två veckor sedan jag slutade arbetsträna så har jag redan tappat all koll. Nästa vecka har jag i alla fall fyra saker inplanerade: Läkarbesök, sjukgymnasten, arbetsförmedlingen samt en stor fest. Veckan därpå har jag ”mycket” på gång också: Hälsa på farmor, läkarbesök för färdtjänst, veterinären samt träffa syrran. Helt galet busy, eller hur?

Almanacka, kalender. Dagvill

Den här vattenläckan har verkligen irriterat mig i dag. Som tur är hade jag ju lagat mat och stoppat i frysen så jag slapp gå ut och hämta vatten till lunch. Tappstället var i och för sig precis utanför huset, men det är ändå irriterande. En varm dusch, hallå?! Nu funkar det i alla fall, de lagade det vid tretiden. Hoppas det håller nu…

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/dagvill-god-jul/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • felicia - fotokobranfebruari 10, 2012 kl. 22:08
  • Svara

  Hej sötis, vill du ha en inbjudning till NELLY.COMS exlusiva skorea (dom kostar 139kr/st) ? läs då mitt senaste inlägg och skriv din emejl adress så skickar jag dig en inbjudan! 🙂
  fin blogg btw! 😀

   • februari 10, 2012 kl. 22:11
   • Svara

   Tack, men nej tack – har skor och är pank! 🙂

  • sexbloggfebruari 11, 2012 kl. 02:18
  • Svara

  Helt underbar blogg klara 🙂 Du skriver verkligen jättebra inlägg. Har du funderat på att skriva något större som en novell eller bok?

   • februari 11, 2012 kl. 09:51
   • Svara

   Tack! Inte egentligen, fantasin är inte alls särskilt bra… 😕

  • monicaschfebruari 11, 2012 kl. 10:37
  • Svara

  Verkligheten tycks ge dig allt stoff du kan behöva för en kioskvältare.

   • februari 11, 2012 kl. 10:57
   • Svara

   Haha, tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.