Effektiv med magknip

Puh! Vilken effektiv eftermiddag, jag är helfärdig nu. Det började med en storstädning hemma, älskaren R roade sig med dammsugning och torkning av golv medan jag gick igenom en påse prylar. Sen åkte vi till gymmet, införskaffade nytt årskort á 3000:- och tränade. Fyra ryggövningar, två för biceps och en obligatorisk rövstärkande, det kommer att kännas i morgon – och inte särskilt bra heller!

Efter det mellanlandade vi på den gigantiska stormarknaden och körde hem en proppfull extrastor vagn med mat, för 2200:-. Bara att dela upp och få in grejerna i rätt skåp tog nästan en timme! Passade på att frosta av frysen också, när det ändå är 15 minusgrader ute. Är det någon som har eller har haft en frys där det faktiskt går att använda den lilla utdragbara pipen för att leda bort vattnet? Inte jag. Det är helt värdelösa uppfinningar, håller inte ett dugg tätt och är mest bara i vägen.

Kylskåp

Nu börjar melodifestivalen snart, och eftersom R är här lär jag inte få se något av den. Inte för att jag har något direkt behov, men jag tycker ändå att det är roligt att skratta åt spektaklet och hänga med i världen. Jag lagade en pastasallad med kassler och grönsaker som räcker till ungefär 16 pers (så att vi har i veckan), och sen jag åt har jag haft magknip utav bara helvete. Så soffläge blir det, frågan är vad de andra kanalerna har att kontra med så här dags.


Missa inte...

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/effektiv-med-magknip/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. Om man tycker om att titta på pinsamheter så missade du nå’t i kväll. Varför utsätter vi oss för detta varje år?

   • februari 4, 2012 kl. 23:24
   • Svara

   Var det illa? Jag har faktiskt inte sett någon på flera år, allt runtomkring som syns i TV och tidningar räcker…

 2. Har inte träffat på någon frys där pipen fungerar. Tycker det är så trist med allt överflöd av vatten så jag köper en slags påsar i affären som jag slänger in i vår frys och dessa suger upp allt vatten. Det är tråkgöra ändå! Ha en bra dag! Kram!

   • februari 5, 2012 kl. 11:20
   • Svara

   Vad smart! Det låter som en mycket bättre grej än den där pipen. Och sjukt tråkigt! 🙂 Kram!

  • monicaschfebruari 5, 2012 kl. 21:57
  • Svara

  Frostade också av frysen idag. Och det läckte vid pipen- men va fan – och medan jag stod där och funderade hur jag skulle förhindra det med kanske plastfolie under så funkade det plötsligt. Flyt.

   • februari 5, 2012 kl. 22:16
   • Svara

   Aha, smart! Jag tog bort listen längst ner och sköt in en bunke stor nog att fånga upp eventuellt dropp. Hittade lite damm, som en extra bonus…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.