Nyårsgymmare och köttgryta

Ännu en icke-dag avverkad. ”Svärisarna” kom förbi med ett bilbatteri och en massa grejer jag inte förstår mig på, till R. Han fick något sorts fel i huvudet i går kväll när hans ena bil inte startade. Han är en sån där som har full koll in i minsta detalj på alla tekniska prylar, och när det inte fungerar utan uppenbar anledning blir han sur och irriterad. Det är lite kul faktiskt, så förutsägbart på något sätt. Det är bara att hålla sig ur vägen och vänta tills han har fixat det!

Eftermiddagen ägnade jag åt att förbereda en gigantisk köttgryta. Den fick stå och puttra i fyra timmar, och blev fantastiskt god. Jag är inte alls så dålig på det här med mat, om jag får säga det själv! Och det får jag ju. En vinslask i hade varit ännu godare, men det fanns inte.

Avslutade dagen med en tur till gymmet. Axlar, bröst och triceps och de vanliga rehabövningarna. Axeln hindrade mig en hel del, framför allt i alla bröstövningar. Men det är väl bara att kämpa på. Det är fortfarande ganska mycket folk där, det är det i och för sig alltid i januari och februari, men det droppar av ganska snabbt sen. Nyårsgymmarna… Ändå är det nog ett av få ställen i Stockholm där man aldrig behöver vänta på grejerna, även om man är där klockan sju, samtidigt som alla andra. Bra.

Permalänk till denna artikel: https://argaklara.com/2012/02/nyarsgymmare-och-kottgryta/

6 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

  • Tatianafebruari 10, 2012 kl. 09:09
  • Svara

  För att inte tala om höstgymarna..och så gymar de så att de kräks i två månade för att sedan försvinna .Alla är inte lika tappra som oss 🙂

   • februari 10, 2012 kl. 09:32
   • Svara

   Verkligen inte! Alltså, jag tycker att det är kul! Jag ser fram emot att gå till gymmet, jag skulle nog till och med anse att träna är en hobby. Är man konstig då? 😯

  • Tatianafebruari 10, 2012 kl. 09:52
  • Svara

  Jag blir hög av att träna ..bdycombat och Dansaerobic ( jag leker att jag är med i Fame 🙂 )

   • februari 10, 2012 kl. 10:20
   • Svara

   Åhh, smart! Jag är smidig som en valross ungefär (och ganska långsam) så jag håller mig i gymmet. Jag får leka Arnold S… 🙂

  • monicaschfebruari 10, 2012 kl. 10:31
  • Svara

  Har en gång varit passiv medlem i ett gym. Sedan har jag inte kommit längre än till att leka Kronblom.

   • februari 10, 2012 kl. 10:51
   • Svara

   Haha! Du tog initiativet och blev medlem i alla fall!

Kommentera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.